top of page

SKAPA GEMENSAMT FOKUS
FÖR UTVECKLING

Mycket forskning pekar på att de företag som har en tydlig bild av vem man finns till för och vilket värde man vill bidra med, får betydligt starkare resultat. 

 

Vi kan hjälpa er med verktyg som är suveräna för att skapa förståelse och samsyn om era kunder och deras behov.

pexels-deva-darshan-2695392.jpg

VÅRA TJÄNSTER

SEGMENTERING & MÅLGRUPPSVAL 

Förstå drivkrafter och kundbehov på marknaden på ett sätt som hjälper er att utveckla er affär. Och våga välja! Prioritera de kunder där ni har störst chans att skapa lönsam tillväxt över tid. 

VARUMÄRKESSTRATEGI​ 

Det som särskiljer vår approach till varumärkesstrategi är att den tar tydligt avstamp i förståelse av vad som krävs för att vinna prioriterade kunder, och hur produkter, tjänster, bemötande mm särskiljer sig så att kunderna verkligen upplever att man levererar ett stort värde.

KUNDRESA

Sätt er in i kundens verklighet och vad de försöker åstadkomma när ni kommer in i bilden. Genom att kartlägga kundens "process" schematiskt, till exempel före, under, efter de överväger att köpa en produkt eller tjänst från er, får man många nya insikter om vad som funkar bra och mindre bra. Men minst lika viktigt är att man också får en gemensam ram internt som gör det lättare att förstå varför olika delar av organisationen behöver justera sitt arbetssätt.

UTVECKLINGSDIALOG MED KUNDER & POTENTIELLA KUNDER

Vi kan hjälpa er sätta upp konstruktiva dialoger med era kunder och prospects, ett arbetssätt som ger flera vinster; en djupare förståelse för vad som är viktigt för era kunder, en gemensam förståelse tvärs organisationen och en tydlig bild av vilken utveckling som ger mest värde för era kunder - och varför! 

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi jobbar?

 

Tveka inte att slå oss en signal eller skicka iväg ett mail:

Gunilla Jalbin

0723-101 777

bottom of page