top of page

STÄMMA AV NULÄGE & MÖJLIGHETER

Oavsett om man arbetat mycket eller litet med kundfokus och affärsutveckling tidigare är det klokt att göra ett nedslag för att få en gemensam förståelse för nuläget, både när det gäller marknad och medarbetare, för att sätta en bra plan framåt.

Vi tar avstamp i forskning om vad som skapar riktigt starka företag och gör detta användbart för er genom att ge er chans att reflektera tillsammans och se nya möjligheter. 

pexels-karolina-grabowska-4386467.jpg

VÅRA TJÄNSTER

FÖRELÄSNING "Att utveckla sin affär genom kundfokus"

En mycket uppskattad föreläsning som bygger på framgångsfaktorer för att skapa riktigt starka företag. Vi varvar med exempel på hur företag i olika branscher jobbar rent praktiskt och skapar tillfälle att diskutera ert eget nuläge. Kombinationen av inspiration och reflektion om egna nuläget ger ofta många nya insikter och hjälper till att sätta fingret på rätt nästa steg för den egna organisationen. 

PULSMÄTARE - Ta pulsen på medarbetarnas motivation och förutsättningar att bidra till utveckling av kundupplevelsen

Vi har utvecklat en unik pulsmätare, där vi tar pulsen på hur chefer och medarbetare upplever arbetssättet i er organisation, och ger tydlig riktning för vad ni kan göra för att få större hävstång på era ambitioner.

ÄRLIGT TALAT - En ärlig översikt över styrkor och utmaningar i er kundrelationen

Vi hjälper er skapa en översikt om era kundrelationer, baserat på data ni redan har och kompletterar eventuellt vid behov med ny input. Översikten innehåller både ren säljdata som antal kunder och försäljning per kund, kundnöjdhet och associationer, input från sälj och kundtjänst samt nycklar runt kundresan. Många företag hamnar i en "good news bubble" där man bara delar goda nyheter. Dessa är givetvis jätteviktiga, men risken är att man missar både möjligheter och hot, så de vill vi ge chans att komma fram!

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi jobbar?

 

Tveka inte att slå oss en signal eller skicka iväg ett mail:

Gunilla Jalbin

0723-101 777

bottom of page