top of page

SKAPA VERKSTAD I HELA ORGANISATIONEN

Tyvärr går det inte av sig självt att gå från kundundersökning eller strategi till resultat. Det finns många perspektiv som konkurrerar om fokus. Så hur kan man på ett så effektivt sätt som möjligt skapa stor förändringskraft?​

​Tänk så många kloka strategier som skapas, som aldrig fullt ut blir verklighet. I genomsnitt är det bara 5% av medarbetarna som förstår och kan använda företagets strategier. ​Det vill vi vara med och ändra på! 

Därför har vi gjort ett gediget arbete för identifiera och skapa metoder som lyckas överkomma svagheterna i hur man traditionellt sett jobbar.

 

Vi tror mycket på kraften i den egna organisation! För att skapa långsiktigt starka organisationer behöver man engagerade ledare och medarbetare som förstår sina kunder på djupet och kontinuerligt utvecklar verksamheten mot ett högre kundvärde. 

pexels-cottonbro-3205568.jpg

VÅRA TJÄNSTER

AKTIVERING - Vi tar strategier till konkret handling genom medarbetardriven förändring.

Vår approach går ut på att sätta fokus på de mål ledningen pekat ut, för att sedan ge medarbetare mandat över hur:et och både förenkla och föda energi in i skapandet av konkret handling. Vi arbetar med tillsammans med Hubbster, det bästa arbetssätt och verktyg vi identifierat för förändringsarbete. Hittills har vi främst jobbat med att aktivera varumärkesstrategier och utvecklingsarbete kopplat till kundresa.

KUNDORIENTERAT LEDARSKAPSPROGRAM - Som frigör kraften i medarbetarnas engagemang att skapa en starkare kundupplevelse

Forskning visar att ledarskapet gör hela skillnaden när man vill stärka sin konkurrenskraft. Rent konkret finns det ett fåtal områden i ledarskapet som gör väldigt stor skillnad. Vi har översatt dessa till ett praktiskt program, där kompetensutveckling direkt omvandlas till handling. Ni får...

  • Nya insikter om ert eget ledarskap - Få syn på vad ni gör och kan göra, och applicera tänket på er verklighet direkt

  • Kraft - Genom att jobba tillsammans med ert ledarskap

  • Saker att hända - Kom igång! Starta med det ni vill och kan, var realistiska och få det gjort

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi jobbar?

 

Tveka inte att slå oss en signal eller skicka iväg ett mail:

Gunilla Jalbin

0723-101 777

bottom of page