top of page

Heja företagen som vill bidra till sina kunders framgång!

Många företag och organisationer känner av en värld i förändring. Kundernas förväntningar ökar, nya möjligheter öppnas, konkurrenter blir starkare och samtidigt förväntas man bidra till en positiv utveckling i samhället.

 

Hur navigerar man för att möta och överträffa kundernas förväntningar, både nu och i framtiden? Jo, genom att fokusera på kunderna och det värde ni vill skapa för dem och i samhället. Genom att utgå från kundens perspektiv kan man fokusera på det som skapar värde för dem - det som är så viktigt att det avgör deras val, och som de vill betala för. 

Vi arbetar med företag som vill ta utvecklingen i sina händer genom att skaffa sig en god förståelse och sedan utnyttja denna för att utveckla sitt kunderbjudande. 

Hej!

Jag som driver Grounded heter Gunilla Jalbin och har arbetat med kundförståelse, varumärke och affärsutveckling i nästan 20 år. 

Anledningen till att jag fastnat för dessa frågor är att de påverkar oss alla så mycket. Väldigt många upplevelser i vardagen påverkas av tjänster, produkter och bemötande från olika typer av företag och organisationer. Jag själv får väldigt mycket positiv energi av en bra upplevelse eller produkter som är mitt i prick en lösning på något jag sökt och jag berättar ofta om dem för andra. Jag vill att fler företag ska få chansen att vara precis så relevanta och verkligen bidra med något positivt till sina kunder och samhället, och därmed bli de företag kunderna helst vänder sig till. Det skapar så mycket värde - för kunderna, för medarbetarna och för företaget.

Jag brinner också mycket för det praktiska. Att undvika  floskler och istället konkretisera tillsammans med de som är ansvariga internt. Jag är väldigt tacksam över att ha kunna varva konsultroller och operationella roller under min karriär. Det gör det lättare för mig att förstå vad som skapar värde för mina kunder. 

Tveka inte att höra av dig om du har en utmaning kopplad till kund, marknad eller organisation som du vill ha ett nytt perspektiv på!  Jag hjälper dig gärna att lyckas!

//Gunilla

GunillaWEB_07.jpg
bottom of page