top of page

Vi arbetar med bolag i olika branscher, alltid med frågor som rör kund, varumärke och affär. Vi stöttar ofta våra kunder under en längre tid och skapar tillsammans riktigt goda resultat.

HUR DET ÄR ATT JOBBA MED OSS?

Vi har bett några kunder och samarbetspartners berätta om sina erfarenheter av att arbeta tillsammans med oss.
 

Daniel Pogosjan, säljchef på Vattenfall

Daniel Pogosjan,
Vattenfall

Gunilla är extremt professionell och kompetent. Kundinsiktsarbetet som Gunilla utförde gav oss har varit ovärderligt i vårt arbete att bli ett mer kundfokuserat bolag.

Går ni i tankar om att göra samma resa så kan jag starkt rekommendera Gunilla!

Gustaf Ahlenius, strategichef på Swegon

Gustaf Ahlenius,
Swegon

Jag kan varmt rekommendera Grounded till andra företag som vill vässa sin kundförståelse och kundupplevelse.

 

Gunilla är ödmjuk och snabb att förstå nya verksamheter. Hon är väldigt lyhörd och duktig på att fånga upp nyanser.

 

Som uppdragsgivare får man väldigt bra utväxling på den tid man lägger ner i ett projekt – och nya perspektiv på sin verksamhet.

Eva Ekeberg, kommunkationschef på Miljonlotteriet

Eva Ekeberg, 
Miljonlotteriet

Gunilla är otroligt duktig på att fånga kärnan i det som vi vill undersöka och har hjälpt oss fram med rätt stimuli underlag och rätt typ av undersökning för komplexa frågor. Gunilla var varit delaktig i hela vårt arbetet från behov till resultat och jag rekommenderar att ha med henne i arbetet hela vägen då hon bidrar med kloka tankar och idéer. Vi fick en tydligt sammanställd undersökningsrapport där hon strukturerat och bra fick fram slutsatser och rekommendationer som hjälpt oss mycket i att kunna ta nästa steg.

Gunilla är också otroligt glad, trevlig och lätt att jobba med, vilket gör samarbetet ännu roligare. Vi kommer absolut att anlita henne för flera uppdrag för Miljonlotteriet.

Zandra Salomonsson, marknadschef på Vattenfall

Zandra Salomonsson,
Vattenfall

Genom samarbetet med Grounded har vi på Vattenfall Värme snabbt tagit jättekliv i att skapa en gemensam plattform för kundfokus tvärs organisationen och den genomsyrar nu det mesta vi gör. Vi har fått en bättre förståelse för olika typer av kunder, större fokus tack vare gemensam prioritering, ett gemensamt språk & ökat samarbete internt, samt insikter och verktyg för att rikta budskap och aktiviteter. Det roliga är att se att flera delar av organisationen nu tar initiativ och hittar sitt sätt att bidra till att utveckla vår kundupplevelse och vårt erbjudande.  

 

Gunilla är väldigt duktig på kundinsikter – att sätta fingret på vad vi behöver veta, hitta bästa sätt att ta reda på det, och sedan strukturera och paketera insikterna på ett sådant sätt att många förstår. Vårt samarbete har präglats av ett stort ömsesidigt förtroende, vilket har öppnat upp för ett stort engagemang och konstruktiva, ärliga diskussioner. Både idéer och farhågor fått komma fram och bidra till slutsatser som ägs av teamet och som funkar i praktiken.

 

Förutom att vi åstadkommit bra saker tillsammans så är det också alltid roligt och inspirerande att jobba med Gunilla. Jag rekommenderar Gunilla och Grounded varmt!

Karin Steffen

Karin Steffen,
Karin Steffen Strategisk Utveckling

Jag är så glad över samarbetet med Gunilla på Grounded Brand Management. Vi förenas i vår gemensamma syn på potentialen i verklig kundförståelse för affärsmässig framgång.

 

Gunilla är i mina ögon en mycket duktig affärsutvecklare. Analytisk, insiktsdriven, klartänkt och professionell i stort som smått. Hon arbetar metodiskt och med högt driv, och är samtidigt lyhörd, prestigelös och omtänksam. I alla lägen alert och konstruktiv.

 

I senaste projektet imponerade Gunilla särskilt med sin klarsynta bredd och djup i analysen, samt med sin pedagogiska förmåga att presentera råd och rekommendationer. Hon har dessutom en lugn och behaglig stil som gör samarbetet enkelt, roligt och inspirerande.

 

Jag kan varmt rekommendera Gunilla!

EXEMPEL PÅ FÖRETAG VI JOBBAR MED

REFERENSER?

Skulle du vilja komma i kontakt med en referens, så hör bara av dig. Vi har fler referenser än de som syns här, så det finns säkert någon som matchar bransch och typ av uppdrag bra.

bottom of page