top of page

Vad andra säger

Vi har bett några kunder och samarbetspartners berätta om sina erfarenheter av att arbeta tillsammans med Grounded.

HUR ÄR DET ATT JOBBA MED GROUNDED?

Gustaf%20Ahlenius%202_edited.jpg

Gustaf Ahlenius

Swegon

Jag kan varmt rekommendera Grounded till andra företag som vill vässa sin kundförståelse och kundupplevelse.

 

Gunilla är ödmjuk och snabb att förstå nya verksamheter. Hon är väldigt lyhörd och duktig på att fånga upp nyanser.

 

Som uppdragsgivare får man väldigt bra utväxling på den tid man lägger ner i ett projekt – och nya perspektiv på sin verksamhet.

Zandra%20Salomonsson_edited.jpg

Zandra Salomonsson

Vattenfall

Genom samarbetet med Grounded har vi på Vattenfall Värme snabbt tagit jättekliv i att skapa en gemensam plattform för kundfokus tvärs organisationen och den genomsyrar nu det mesta vi gör. Vi har fått en bättre förståelse för olika typer av kunder, större fokus tack vare gemensam prioritering, ett gemensamt språk & ökat samarbete internt, samt insikter och verktyg för att rikta budskap och aktiviteter. Det roliga är att se att flera delar av organisationen nu tar initiativ och hittar sitt sätt att bidra till att utveckla vår kundupplevelse och vårt erbjudande.  

 

Gunilla är väldigt duktig på kundinsikter – att sätta fingret på vad vi behöver veta, hitta bästa sätt att ta reda på det, och sedan strukturera och paketera insikterna på ett sådant sätt att många förstår. Vårt samarbete har präglats av ett stort ömsesidigt förtroende, vilket har öppnat upp för ett stort engagemang och konstruktiva, ärliga diskussioner. Både idéer och farhågor fått komma fram och bidra till slutsatser som ägs av teamet och som funkar i praktiken.

 

Förutom att vi åstadkommit bra saker tillsammans så är det också alltid roligt och inspirerande att jobba med Gunilla. Jag rekommenderar Gunilla och Grounded varmt!

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER

Eva%2520Ekeberg_edited_edited.png

Eva Ekeberg

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet har anlitat Gunilla /Grounded för insikter för vårt varumärkes- och kommunikationsarbete i två olika uppdrag.

Gunilla är otroligt duktig på att fånga kärnan i det som vi vill undersöka och har hjälpt oss fram med rätt stimuli underlag och rätt typ av undersökning för komplexa frågor. Gunilla var varit delaktig i hela vårt arbetet från behov till resultat och jag rekommenderar att ha med henne i arbetet hela vägen då hon bidrar med kloka tankar och idéer. Vi fick en tydligt sammanställd undersökningsrapport där hon strukturerat och bra fick fram slutsatser och rekommendationer som hjälpt oss mycket i att kunna ta nästa steg.

Gunilla är också otroligt glad, trevlig och lätt att jobba med, vilket gör samarbetet ännu roligare. Vi kommer absolut att anlita henne för flera uppdrag för Miljonlotteriet.

Karin%20Steffen_edited.jpg

Karin Steffen

Karin Steffen Strategisk Utveckling

Jag är så glad över samarbetet med Gunilla på Grounded Brand Management. Vi förenas i vår gemensamma syn på potentialen i verklig kundförståelse för affärsmässig framgång.

 

Gunilla är i mina ögon en mycket duktig affärsutvecklare. Analytisk, insiktsdriven, klartänkt och professionell i stort som smått. Hon arbetar metodiskt och med högt driv, och är samtidigt lyhörd, prestigelös och omtänksam. I alla lägen alert och konstruktiv.

 

I senaste projektet imponerade Gunilla särskilt med sin klarsynta bredd och djup i analysen, samt med sin pedagogiska förmåga att presentera råd och rekommendationer. Hon har dessutom en lugn och behaglig stil som gör samarbetet enkelt, roligt och inspirerande.

 

Jag kan varmt rekommendera Gunilla!

bottom of page